Miesasia

nettilamppu

2020-luvun trendaavin sisustuselementti 

Oletko miettinyt mikä on 2020-luvun suosituin sisustuselementti? No, meillä on vastaus sinulle – se on varmasti led nauha. Vaikka tämä ei heti ensimmäiseksi tulisi mieleen, on led nauhassa paljon hyviä puolia sisustuselementtinä. Led valot voit ostaa helposti osoitteesta https://www.nettilamppu.fi/led-nauhat/ , josta löydät laajan valikoiman erilaisia led nauhoja. 

Led nauha onkin oikeastaan kaikkea mitä nykypäivän uusilta hankinnoilta kaivataan. Sisustuksen tulisi helpottaa elämää, ja moni haluaakin ostaa kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Tämän lisäksi tuotteilta vaaditaan helppokäyttöisyyttä. Jopa moni nuori haluaa led nauhan omaan huoneeseensa juuri sen käytännöllisyyden vuoksi.  

Miksi valita led nauha perinteisten valojen sijaan? 

Ensimmäinen syy miksi valita led nauha perinteisen valon sijaan on niiden pitkä käyttöikä. Sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia lamppujen vaihdosta. Usein kodeissa saattaa olla niin korkea katto, että lampun vaihto voi olla hyvin vaivalloista. 

Kotikäyttöisillä led valaisimilla voi olla käyttöikää jopa 50 000 tuntia. Vaikka pitäisit sitä päällä tämän määrän, se ei sammu heti, vaan menettää tehoaan. Tämän vuoksi led nauha onkin kätevä hankinta sellaiselle ihmiselle, joka haluaa helppoja sisustusratkaisuja kotiinsa.

Tämä ja niiden energiatehokkuus yhdessä tekevät led nauhasta ympäristöystävällisemmän hankinnan verrattuna perinteiseen hehkulamppuun. Led nauhan käyttöiän täyttyessä ne voidaan myös kierrättää. 

Led nauha on myös erityisen helppoa asentaa. Usein niiden takaosassa on liimanauha, jonka avulla voit kiinnittää sen lähes mihin tahansa. Led nauha kuitenkin vaatii käyttöönsä pistokkeen, josta saa virtaa. Led nauha on yleensä 1 -5 metriä pitkä, mutta tarvittaessa sitä saa myös laajennettua tai leikattua käyttöösi sopivaksi.

Led nauhan ominaisuudet 

Led nauhassa on paljon hyviä ominaisuuksia, jotka puhuvat led nauhan hankinnan puolesta. Yksi näistä on led nauhan muokattavuus ja monikäyttöisyys. Led nauha tekee mistä tahansa tilasta tyylikkään, ja se tuo minkä tahansa tilan tai kalusteen parhaat puolet esiin. Sen muokattavuuden ansiosta voit muovata sen esimerkiksi television ympärille, tai portaikkoon. 

Toinen hyvä puoli led nauhassa on sen mahdollinen himmennettävyys ja värivaihtoehdot. Voit ostaa led nauhan, jossa voit himmentää sävyä, tai muuttaa ledin tuomaan esimerkiksi punaista tai sinistä valoa huoneeseen. Led nauha toimiikin erittäin hyvin esimerkiksi olo – tai makuuhuoneessa lisätunnelman luojana. 

Led nauha on hyvin nykypäiväinen valaisinratkaisu. Valon säädeltävyyden lisäksi voit hankkia led nauhan, jota voit säädellä mukana tulevalla ”kaukosäätimellä”. Tämä kaukosäädin usein mahdollistaa myös led nauhan valon himmentämisen. 

Miten valitsen oikean led nauhan? 

Kuten huomaat, led nauhoissa on hyvin paljon erilaisia ominaisuuksia. Tämän vuoksi led nauhojen hinnatkin saattavat vaihdella huimasti. Ennen led nauha hankintaa, kannattaa pohtia millainen led nauha sopii juuri kotiisi? Kaipaatko esimerkiksi ajastinta ja erilaisia sävymaailmaa, vai onko tarkoituksena asentaa esimerkiksi led nauha keittiöön tuomaan lisää valoa työtasoille? Pohdi tarkasti mitä ominaisuuksia tarvitset, ennen led nauhan hankintaa. 

Mitä ongelmia led nauha voi ratkaista?

Led nauha on hyvin monikäyttöinen, jonka ansiosta se voi ratkaista monia käytännön asioita kotona. Usein ongelmana voi olla sisustuksessa liian vähäinen valaistus. Etenkin keittiössä toisinaan työtasoille ei saa tarpeeksi valoa, jolloin ruoan laitto voi olla hankalaa. 

Toinen ongelma on väärän värinen valaistus. Parasta led valossa on se, että usein valaistusta voi säädellä. Kelvin arvo kertoo valon värilämpötilan, ja usein alhaisempi lukema sopii hyvin rauhoittumiseen, siinä missä korkeampi ja kylmempi valaistus auttaa nostamaan ihmisen vireystilaa.